s

A t/m Z

We hopen hieronder al je vragen te kunnen beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Hoeveel geld gaat per shirt naar het goede doel?

De volledige opbrengst van het shirt gaat naar het goede doel. Hoeveel dat is verschilt per shirt. De shirts zijn gemaakt van duurzaam kwalitatief textiel en worden op een milieuvriendelijke manier gedrukt, waardoor de kostprijs van ieder shirt ongeveer € 6,- is (excl. BTW).

Wie ontwerpt de shirts?

Om ervoor te zorgen dat elk shirt zijn eigen unieke stijl krijgt, wordt elk shirt ontworpen door een andere designer. Bij de collectie staat de naam van de ontwerper vermeld.

Waar komen de shirts vandaan?

De shirts worden gemaakt door Stanley & Stella. Stanley & Stella is een nieuwe producent die zich onderscheid door een erg modieuze collectie met een duidelijke visie op duurzaamheid.
 Alle stoffen worden gekozen in overeenstemming met de trendy look van de modellen en met het oog op bedrukking door middel van waterbasis zeefdruk.
 Stanley & Stella heeft bewust gekozen voor milieuvriendelijk textiel. Meer dan 90% van de kleding is vervaardigd van puur organisch katoen. 
Stanley & Stella heeft met de leveranciers een gedragscode ondertekend om voor iedereen die bij het productieproces betrokken is, eerlijke en menswaardige arbeidsomstandigheden te waarborgen. Concreet is dit vormgegeven door het lidmaatschap bij de Fair Wear Foundation. Alle organic shirts dragen het GOTZ keurmerk.

Door wie worden de shirts gedrukt?

Onze shirts worden gedrukt door Groenewas. Groenewas is een textieldrukkerij en zeefdrukkerij uit Nijmegen, gespecialiseerd in het bedrukken van kwaliteitstextiel met waterbasis zeefdruk inkten. Ze werken samen met topleveranciers van biologisch en fairwear textiel en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van het drukproces, zodat kwaliteit en milieubewustzijn worden gecombineerd.

Hoe weet ik welke maat het beste bij mij past?

Alle shirts zijn van Stanley & Stella. Het damesmodel heet Stella Wants. De herenshirts zijn fitted. Het model heet Stanley Feels. Hiervan is geen maattabel beschikbaar. Deze shirts vallen doorgaans bijna een maat kleiner dan de standaard shirtmaat. Let op! Op het moment dat onze webshop opende, waren er geen zwarte herenshirts, maat XL, van het model Stanley Feels beschikbaar. Er is gekozen om deze te vervangen door het model Stanley Leads. Bekijk hier de maattabel voor mannen en vrouwen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen via iDEAL en PayPal. Alle betalingen worden verwerkt door Mollie en PayPal. Dit wordt gedaan in een veilige omgeving, beschermd door SSL.

Worden mijn persoonsgegevens beschermd?

Ja, alle persoonsgegevens worden versleuteld met SSL verzonden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De bestellingen worden elke week verzonden. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je een verzendbevestiging. De verzendtijd is 1 tot 3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 3,95 ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Wij bezorgen alleen in Nederland en België en verzenden via PostNL.

De verzendkosten op mijn bestelling komen niet overeen met de door mij betaalde verzendkosten. Hoe kan dat?

Het tarief voor een pakketje dat door de brievenbus past is € 3,95. Een enkele keer wordt door het postkantoor het pakketje als brief gemarkeerd en zijn de tarieven € 2,76 (100 gram tot 250 gram) of € 3,95 (250 gram tot 2 kilogram). Het kan dan voorkomen dat het pakketje iets minder dan 250 gram weegt en dus slechts € 2,76 verzendkosten betaald dienen te worden. Je kunt erop vertrouwen dat het verschil volledig naar het goede doel zal gaan.

Kan ik mijn shirt retourneren of ruilen?

Na ontvangst van de bestelling heb je nog 14 dagen om deze te retourneren of te ruilen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug, exclusief verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De eventuele extra donatie aan het goede doel wordt niet teruggestort. Indien mogelijk, moet de bestelling compleet en in originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Het is ook mogelijk je shirt te ruilen voor een andere maat. Echter, de shirts worden in een beperkte oplage gedrukt en het is dus mogelijk dat de gewenste maat niet langer op voorraad is. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

De bestelling moet, indien mogelijk, in de originele verpakking en in originele staat worden teruggestuurd. Het retouradres staat vermeld op het adresetiket: van Reigersbergenstraat 264, 1052 WT Amsterdam. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Zodra de bestelling bij ons binnen is, wordt het geld teruggestort op je rekeningnummer.

Stuur ook even een mailtje naar info@trekhetjeaan.nl met de reden van retour. Wil je het shirt ruilen, vermeld dan duidelijk welk shirt, welke kleur en welke maat je toegestuurd wilt krijgen.

Ik heb mijn iDEAL betaling geannuleerd, maar krijg toch een pagina met 'bedankt voor je bestelling', hoe kan dit?

Onze webshop controleert pas na de bestelling of de betaling is gelukt of niet, waardoor iedereen de bevestigingspagina te zien krijgt. Bij een geannuleerde betaling is de bestelling echter niet definitief gemaakt en zal deze door ons niet worden verwerkt. Pas wanneer jij ook een mail met bestelbevestiging hebt ontvangen, is ook aan onze kant de bestelling definitief binnen.

Kan ik ook alleen doneren?

Dat kan zeker. We hebben daarvoor 2 mogelijkheden: een donatiemogelijkheid op de site, of via Geef.nl. De donatie gaat naar het doel waar we op dit moment de shirts voor verkopen.