s

De huidige doelen

Stichting Maud voor Leven
Het shirt Laat Kanker de Kanker krijgen kan de wereld verbeteren voor kinderen met een neuroblastoom. Neuroblastoom is een zeldzame en agressieve vorm van kanker, die alleen bij kinderen voorkomt. De opbrengst van het shirt Laat Kanker de Kanker krijgen gaat naar Stichting Maud voor Leven, die zich inzet voor deze kinderen en hun ouders.


Stichting Wereldkinderen
Het shirt Werk aan de Wereld helpt kinderen aan een veilig thuis. Want ieder kind heeft toch recht op een thuis? Wereldkinderen ondersteunt projecten waarmee kinderen zonder thuis kunnen opgroeien in een gezin of gezinsvervangende situatie in eigen land. Wanneer een kind in eigen land geen kans heeft op wonen in een gezinssituatie, bemiddelt Wereldkinderen ook bij interlandelijke adoptie.


Vluchtelingenschool Oranje
Het shirt Ruim Denken moet je Doen kan de wereld verbeteren voor kinderen van vluchtelingen. Vaak groeien deze kinderen op in oorlog en moesten ze letterlijk rennen voor hun leven. De opbrengst van het shirt Ruim Denken moet je Doen gaat naar een vluchtelingenschooltje in het Drentse dorpje Oranje, dat ervoor zorgt dat deze kinderen, ook al zijn ze ver van huis, toch kunnen blijven leren.