s

Retourneren

Na ontvangst van de bestelling heb je nog 14 dagen om deze te retourneren of te ruilen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug, exclusief verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De eventuele extra donatie aan het goede doel wordt niet teruggestort. Indien mogelijk, moet de bestelling compleet en in originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Het is ook mogelijk je shirt te ruilen voor een andere maat. Echter, de shirts worden in een beperkte oplage gedrukt en het is dus mogelijk dat de gewenste maat niet langer op voorraad is. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

De bestelling moet, indien mogelijk, in de originele verpakking en in originele staat worden teruggestuurd. Het retouradres staat vermeld op het adresetiket: van Reigersbergenstraat 264, 1052 WT Amsterdam. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Zodra de bestelling bij ons binnen is, wordt het geld teruggestort op je rekeningnummer.

Stuur ook even een mailtje naar info@trekhetjeaan.nl met de reden van retour. Wil je het shirt ruilen, vermeld dan duidelijk welk shirt, welke kleur en welke maat je toegestuurd wilt krijgen.