s

Vluchtelingenschool Oranje

Het shirt Ruim Denken moet je Doen kan de wereld verbeteren voor kinderen van vluchtelingen. Vaak groeien deze kinderen op in oorlog en moesten ze letterlijk rennen voor hun leven. De opbrengst van het shirt Ruim Denken moet je Doen gaat naar een vluchtelingenschooltje in het Drentse dorpje Oranje, dat ervoor zorgt dat deze kinderen, ook al zijn ze ver van huis, toch kunnen blijven leren.

Vanaf 1 december 2014 verzorgt Jade Zorggroep in samenwerking met COG Drenthe het primair onderwijs voor de kinderen van de vluchtelingen in Oranje. “Deze kinderen hebben recht op onderwijs en een veilige leeromgeving en we zijn er trots op dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren”, aldus COG Drenthe. Inmiddels krijgen zo’n 75 vluchtelingenkinderen in vijf verschillende groepen les in een gebouw op het vakantiepark Oranje.

Het shirt Ruim Denken moet je doen is samen met Expertisecentrum Plato ontwikkeld en vat de visies van beide organisaties op treffende wijze samen.

Koop jouw Ruim Denken moet je Doen shirt en steun dit geweldige initiatief! 


Over Expertisecentrum Plato

Expertisecentrum Plato richt zich op vraagstukken rondom mensen, management en organisaties. Als specialist in het doorontwikkelen en begeleiden van personeel is het hun missie om de juiste match tussen mens en organisatie te vinden. Zodat zowel mens als organisatie de ruimte krijgen om te groeien.

Daarnaast adviseert en ondersteunt Plato opdrachtgevers bij het beïnvloeden van gedrag en cultuur in hun organisatie, bij leiderschapsontwikkeling en bij het ontwerpen van een passende organisatiestructuur.

Door het brede dienstenpakket is Plato een partner bij wie je altijd terecht kunt met je vragen, problemen en uitdagingen. In navolging van de Griekse filosoof Plato komt veel van de dienstverlening van Expertisecentrum Plato voort uit verwondering.

Expertisecentrum Plato. Het verschil zit in de mensen.